Amit tudnod kell az okosforradalomról
Üzleti lehetőségek a funkcionális élelmiszerek piacán

– Jó napot, Mr. Nátrium-glutamát!
– Hogy szolgál a kedves egészsége, Mrs. Szorbinsav? Hallott valamit a Szalicil család felől mostanában?
– Legyen szép napja, kedves Nátrium-nitrit! – így szólna egy beszélgetés, ha szó szerint értelmeznénk Ludwig Andreas Feuerbach „Az vagy, amit megeszel.” mondását.

red-orange-yellow-green-vegatables_4460x4460

Az egészségtelen élelmiszerek helyett ma már szerencsére számos egészséges és finom funkcionális élelmiszer áll rendelkezésünkre. Az ”okos” vagy funkcionális élelmiszerek jelentősége abban rejlik, hogy valamilyen hozzáadott összetevőjük révén pozitív egészségügyi hatást fejtenek ki a szervezetre.
Egyre több vállalkozás ismeri fel a funkcionális élelmiszerekben rejlő (anyagi) lehetőségeket. A Trade magazinban most összefoglaltuk a várható élelmiszeripari trendeket, amiknek még most éri meg az élére állni!
A Trade magazin „modern életmód” rovatában többek között a környezettudatos vállalatirányításról ír a Spar kommunikációs vezetője, és más alapvető 21. századi értékekkel és trendekkel is megismerkedhetünk a magazin legújabb számából. A funkcionális élelmiszerekben rejlő kiaknázatlan lehetőségekről ügyvezető igazgatónk, Dr. Némedi Erzsébet számol be részletesebben. Fogadjátok tőlünk szeretettel a cikket, további érdekességekért pedig lapozzátok fel a magazin májusi számát. Hamarosan további érdekességekkel várunk Titeket!

A teljes cikkért kattints ide!
A Trade magazin májusi számáért pedig ide!