Az Expedit Nodumnál hiszünk a multidiszciplináris környezetben és abban, hogy a különböző tudományágaknak és az üzletfejlesztés egyes ágazatainak együtt kell működniük. Ezért is csatlakoztunk a Magyar Marketing Szövetség tagjai közé.

A marketing fontos és megkérdőjelezhetetlen helyet foglal el a termékfejlesztések folyamatában. Ismeri a vásárlói igényeket, a piaci trendek alakulását és olyan kérésekkel fordulhat a fejlesztéshez, ami valós piaci igényeken alapul. A fejlesztésnek, kutatásnak, tudásnak a marketinggel, értékesítéssel szorosan együtt kell működnie ahhoz, hogy piacképes terméket állítson elő és működő gyártó cég maradjon egy vállalat.

Hiszünk abban, hogy az élelmiszertudomány hozhat innovatív, fenntartható megoldásokat az élelmiszeriparnak, de ennek alapkövetelménye a szoros együttműködés a marketing terület és a kutatás között.

A Marketing Szövetség célja, hogy ne egyéni szinten, ne csak egyetlen termékben gondolkodjunk, hanem globálisan tekintsük át a problémákat, és próbáljuk megreformálni a teljes ellátási láncot. Ne az egyén jóléte, egyetlen termék minősége legyen a cél, hanem egy magasabb jóért, az eddig elkövetett hibáink javításáért felelős vállalatokként tudjunk együtt tenni, túllépve akár egyéni céljainkon.

Mint leendő vezetőségi tagok, alkalmunk lesz értékes tartalommal feltölteni a közös munkát, melynek a mibenlétéről később számolunk be.