A Business Days az FMCG szektor legjelentősebb konferenciája, minden jelentős gyártó, kereskedő, nagyvállalat képviselteti magát a szektorból minden évben. Az idei év tematikája a „Fesztiváli Nagyszínpad” volt. Az Expedit Nodum már 2 éve képviselteti magát a rendezvényen. Dr Némedi Erzsébet igazgatónk az idei évben is nagyon sok céggel egyetemben ott volt az értékes előadásokon, networking eseményeken és képviselte azt a területet, amely kissé még hiányzik a lefedett tematikák közül.

A kutatás-fejlesztés, mely sok élelmiszeripari gyártó cégnek még nem teljesen sajátja, de nagyon sokak életét már meghatározza, hogy innovációkat hozzon létre. A jövőben, azt gondoljuk, nagy szükség lesz arra a tapasztalatra, melyet mi kutatók képviselünk és amellyel segíteni tudjuk a szektor versenyképességét.

A „fellépők” között ott volt a teljesség igénye nélkül a Nestlé, a Metro, Borsodi Sörgyár, Bonafarm, Hell, Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és még sokan mások.

Előadók értékelték az előző évet, az idei év történéseit és beavattak a közeljövőben megvalósuló terveikbe is. Elmesélték a terület újdonságait és az idei év speciális helyzetére való reakciókat, tanulságokat is összefoglalták.