Sikeresen pályáztunk idén is az EU vezető termékfejlesztői által tartott Európai Innovációs és Technológiai Intézet nyári kurzusára. A részvételt az EIT által meghirdetett nemzetközi pályázati keret biztosítja kizárólag a legelhivatottabb egyetemi kutatók és innováció mellett elkötelezett cégek szakemberei számára.
Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Élelmiszer TIT-je az új élelmiszerek fejlesztésével foglalkozó továbbképzést idén is Varsóban rendezi meg szeptember 2-6. között. Célja, hogy megossza a leginnovatívabb termékfejlesztésre irányuló nemzetközi trendeket.
A tanfolyam egyedisége abban rejlik, hogy komplex és merőben újszerű megvilágításba helyezi az új élelmiszer-fejlesztések hátterét képező kutató munkát. A termék prototípusok mögötti elméleti tudás mellett betekintést enged és praktikákat oszt meg a sikeres piaci bevezetésnél elengedhetetlen gyakorlati kivitelezéssel kapcsolatban. A kurzust nagy európai és multinacionális vállalatok vezető szakemberei tartják.
A kurzus sikeres teljesítését bizonyítvánnyal tanúsítják.
Gratulálunk az Expedit Nodum csapatának a sikeres pályázathoz és köszönjük szépen a szervezőknek és a támogatóknak az egyedülálló lehetőséget!