A fogyasztói tudatosság felerősödésével és az egészséges életmód térhódításával napjainkban kiemelkedően fontos a vásárlók számára a kiegyensúlyozott, egészséges életmód. Ennek fenntartásában és az egyéni célok elérésében nagy szerephez jutnak a táplálék-kiegészítők. A fogyókúrák, növekvő elvárások, stressz vagy extrém sportolás eredményeként pedig szervezetünk fokozottan igényli a mikronutriensek általi extra támogatást. Lépten-nyomon találkozunk azokkal a kérdésekkel, hogy milyen és mennyi vitamin- és ásványianyag utánpótlást érdemes biztosítanunk szervezetünk számára? Milyen étrend-kiegészítőket válasszunk? És milyen szempontok érvényesüljenek a döntési folyamat során?


A Tv2 Több, mint TestŐr című műsorának 2019.04.07-ei részében Dr. Némedi Erzsébet, az Expedit Nodum ügyvezető igazgatója hasznos tanácsokkal látja el a tudatos fogyasztókat. Szakértői véleménye visszanézhető a fenti videóban. Ha valakit mélyebben érdekel a téma, kövesse nyomon Dr. Némedi Erzsébet további hasznos cikkeit a témával kapcsolatban. Az, hogy milyen étrend-kiegészítő tekinthető valóban megbízhatónak és milyen jogszabályi háttérnek kell megfelelniük az igazán hatásos készítményeknek, hogy ismerhetőek fel az átverések, hatástalan, sőt veszélyes termékek, megtudható az alábbi linkek egyikére kattintva.

https://eletforma.hu/test-es-lelek/itt-a-tuti-fogyas-szigoru-titka/
http://www.blikk.hu/eletmod/tippek/amit-a-fogyokuras-termekek-hattererol-tudni-kell/cx1gcty

Ha tetszett az interjú, érdemes figyelemmel kísérned a Több, mint TestŐr következő részeit, mivel az interjú folytatása is következik hamarosan! Ha véletlenül mégis elszalasztanátok, akkor kövessetek minket. Az interjú második része is visszanézhető lesz honlapunkon!