Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Expedit Nodum három szolgáltatása – szaktanácsadás, a termékfejlesztés és a klinikai vizsgálat – is jogosulttá vált a „Magyar szolgáltatás” védjegy használatára.

A Magyar Termék Nonprofit Kft. védjegyeit olyan gyártók és szolgáltatók kaphatják meg, akik megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású terméket gyártanak, vagy a szigorú feltételeknek megfelelő szolgáltatással állnak ügyfeleik rendelkezésére.

6 féle védjeggyel találkozhatunk az áruházak polcain, illetve a szolgáltatások igénybevételekor.

  1. Magyar Termék – olyan termékek jogosultak a védjegy használatára, amelyek 100%-ban magyar alapanyagokból, Magyarországon készültek
  2. Hazai Termék – ha ezt a védjegy szerepel a terméken, akkor alapanyagainak 50%-a hazai, viszont az előállítás Magyarországon történt
  3. Hazai Feldolgozású Termék – a kategóriába eső termékek alapanyagai ugyan nem itthoniak, de a feldolgozásukat Magyarországon végezték. A kategóriát az a tény hívta életre, hogy számos olyan termék van, amelynek az alapanyagai nem szerezhetőek be hazánkban
  4. Magyar Szolgáltatás – azok a szolgáltatók jogosultak a védjegy használatára, akik legalább 75%-ban magyar hozzáadott értékű szolgáltatást nyújtanak és megfelelnek a szigorú minőségi követelményeknek.
  5. Kiváló Termék – kimagasló minőségükkel tűnnek ki a piacon
  6. Zöld – ebben az esetben a termék környezetbarát tulajdonságai kiemelkedőek

Ennek a védjegynek a megszerzése különösen fontos volt számunkra, hiszen a szolgáltatásunk megbízhatóságát független szakmai szervezet ellenőrizte. A védjegyet azok a vállalkozások kaphatják meg, akik a jogszabályi előírások maradéktalan betartása mellett nem tévesztik meg az ügyfeleiket, nem élünk jogosulatlan versenyelőnyökkel.

A folyamatos ellenőrzés és az újraminősítés pedig tovább erősíti a védjegy hitelességét.

Az Expedit Nodum egyik küldetése, hogy a magyar gyártók minőségi, versenyképes termékekkel jelenjenek meg a piacon. Ez a küldetés összecseng a Magyar Termék Nonprofit Kft. céljaival is. Az Expedit Nodum szakmai hozzáértése nagy érték lehet a Magyar Termék védjegy használók körében. Felajánlottuk segítségünket, tudásunkat is a Magyar Termékek popularitásának növelése érdekében folytatott misszió, programok, kampányok támogatására az Egyesület szolgálatában.