VEKOP-8.3.2-18-2018-00099

  • A kedvezményezett neve: Expedit Nodum Kft.
  • A projekt címe: Gyakornoki program az EXPEDIT NODUM Kft.-nél
  • A szerződött támogatás összege: 4 152 184 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban): 80%

A projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk, az Expedit Nodum Kft. 2011 óta működik és az első magyar élelmiszer-tudományi területen tevékenykedő CRO-k (Klinikai vizsgálatszervező cégek) egyike, amely válaszokat és igazolást keres ezekre a társadalom és a gazdaság számos szerepelőjét súlyosan érintő, bonyolult kérdésekre.

Az Expedit Nodum Kft küldetésének érzi, hogy híd szerepet töltsön be a táplálkozástudomány és az orvostudomány peremterületei között, ezáltal élelmiszereinket ne csak analitikai laborokban született eredményekre alapozva ítélje meg, hanem in vitro emésztési modellezés és humán-klinikai tesztelés segítségével tudományos bizonyítékokat gyűjtsön a valódi biológiai hatásukra vonatkozóan. Cégünk által koordinált és megvalósított projektek keretében munkatársaink és az általunk megbízott táplálkozástudományi szakemberek részt vesznek különleges, egészségvédő hatású, funkcionális élelmiszerek tervezésében, kifejlesztésében és hatóanyagaiknak vizsgálatában. Az így létrejött innovatív élelmiszer prototípusokat orvos szakértőink segítségével humánklinikai vizsgálatok során teszteljük. Ezen eredmények nyilvánvalóan és döntően befolyásolják majd a termékek piaci értékét is.

A projekt során 1 fő gyakornokot kívánunk alkalmazni 9 hónapig, továbbá vállaljuk, hogy legalább 4,5 hónapig őt tovább foglalkoztatjuk. A gyakornok munkakörének FEOR száma: 3641 FEOR Projektmenedzser-asszisztens. A mentori feladatokat a projektben az ügyvezető Dr. Kissné Dr. Némedi Erzsébet látja el. A projektben történő részvétel jelentős mértékben javítja a gyakornok későbbi munkaerőpiaci esélyeit; valamint lehetőséget teremtett cégünk számára új munkahely létesítésére.

  • Projekt időszak: 2020.07.08. – 2021.04.07., továbbfoglalkoztatás vége: 2021.08.22.
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.04.07.
  • A projekt azonosító száma: VEKOP-8.3.2-18-2018-00099

Legyen az innováció
céged immunerősítője

ÉRDEKEL
close-link