A Vállalkozó Nők Világnapjának szervezete (WEDO), illetve a kampány maga egy olyan, kormányokhoz nem köthető, önkéntes szerveződés, mely világszerte erősíti, ünnepli és támogatja a vállalkozónőket. A 2013-ban indított Vállalkozó Nők Világnapja (WED) arra ösztönözi a nőket, hogy aktív résztvevői legyenek a gazdaságnak, előmozdítsák a gazdasági növekedést, és közösségeket alkossanak a világ minden táján. Ennek a nagyratörő célnak a megvalósítása érdekében a WED hasonló gondolkodású egyének és szervezetek hálózatait építi ki világszerte.” – olvasható a HR Portál beszámolójában

Az esemény november 19-én került megrendezésre a Millenáris Startup Campuson. A női vállalkozások, női startup-ok és befektetők 3 perces, úgynevezett pitchekben mutatkozhattak be egymásnak. Az Expedit Nodum Kft-t Dr. Némedi Erzsébet alapító, ügyvezető igazgató képviselte, ahol bemutatta a cég profilját, főbb tevékenységi köreit, valamint a jövőben kitűzött céljait és újításait. A alkalomnak köszönhetően új üzleti együttműködések születtek.

A rendezvény egy kerekasztal-beszélgetéssel zárult, amelynek fő témája a vállalkozó nők helyzete és az ökoszisztéma fejlesztésének lehetőségei voltak.

Köszönjük szépen a szervezőknek, hogy részesei lehettünk a neves eseménynek!

Fotó forrása: Nőjön a cégem facebook oldala