IMG_9407_vagott_kerek

Dr. Némedi Erzsébet

ügyvezető igazgató, tulajdonos

Az Expedit Nodum Kft igazgatója, valamint a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ innovációs igazgatója a közelmúltig, majd a NAIK pályázati csoport vezetője. Kutatási tapasztalat: biotechnológus és táplálkozástudományi szakember, in-vitro emésztési modellek és a humánklinikai kísérletek szakértője. Több éves tapasztalata van klinikai kutatási monitorként, gyógyszeripari cégek és CRO-k projekt managereként, majd élelmiszer alapú klinikai vizsgálatok szakértőjeként.

unspecified

Dr. habil Kiss Attila

kutatási igazgató

Kutató vegyész és angol-magyar szakfordító (1996). A Kaposvári Egyetem Élelmiszer-tudományi Innovációs Központ intézetigazgatója. Korábban felső vezetőként tevékenykedett a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetében, az Eszterházy Károly Főiskola Egerfood Regionális Tudásközpontjában, Élelmiszer-tudományi Intézetében és az Integrált Természettudományos Kutató és Szolgáltató Centrumában.

Prof. Dr. Gachalyi Béla

vizsgálatvezető, orvos

Klinikai farmakológiai (1980) és belgyógyász professzor (1974), rendelkezik gerontológiai szakvizsgával (2000), PhD végzettségét 1979-ben, a tudományok doktora címet 1989-be szerezte meg; klinikai vizsgálatok szakembere. Több klinikai tanulmány, valamint különböző gyógyszerek humán klinikai kísérleti protokolljának szerzője. Az I. fázisú humánklinikai vizsgálatok megalapítója Magyarországon, a fázis I. kritériumok és azok lebonyolítási ajánlásainak kidolgozója.

sdr

Dr. Nemes József

vizsgálatvezető, orvos

Klinikai farmakológus szakorvos (2007), klinikai laboratóriumi vizsgálatok specializációval rendelkezik (1998), valamint a vezető gyógyszeripari konszernek szakértője volt több évig (TEVA Gyógyszergyár Zrt., Richter Gedeon Rt.), továbbá klinikai kutatást szervező cégek szakembere jelenleg is. Vezetett klinikai vizsgálatok: neurológia/MS (III. fázis), onkológia/hematológia őssejt transzplantáció (II. fázis)-génterápia (II-as fázis) , neurológia/MRSA (II. fázis)…

Dr. Manek Enikő

külső szakértő

 

Alkalmazott környezetkutató, anyagkutató és kémikus. A mikro- és nanokapszulázási technikák, a nagy áteresztőképességű képletek fejlesztési módszerei, a kapszulázási reaktor és felület technológiai dizájn, valamint a folyamatos áramlású mikrofluidikus gyártási megközelítések szakértője. Tapasztalatát az EU és az Egyesült Államok különböző nanoformulált gyógyszerek, agrokémiai termékek és kozmetikumok fejlesztésére és forgalmazására szakosodott vállalatainál szerezte.

krisztina

Balogh-Tóth Krisztina Tímea

dietetikus, táplálkozástudományi szakértő

Regisztrált dietetikus (2014) és okleveles táplálkozástudományi szakember (2016). Kiemelt klinikai dietetikai területei közé tartoznak a szénhidrát- és lipid anyagcsere zavarok, élelmiszer allergiák, nutrigenomika, -genetika, obezitológia és a sporttáplálkozás. Tapasztalt diétás étrend tervezésben és közétkeztetésben. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) gyakornokaként/munkatársaként koordinált egy nemzeti…

Szarka Veronika

termékfejlesztő, kutató

Kertészmérnök és okleveles élelmiszermérnök, termékfejlesztési szakiránnyal. Több éves kutatásainak főbb tárgyát a Stevia rebaudiana Bertoni növény képezte, melyet mind kertészeti aspektusból, mind pedig funkcionális növényként, élelmiszerként is tanulmányozott. A témájával az országos tudományos diákköri konferencián II. helyezést ért el. Képzése mellett több szakmai tanfolyamon részt vett , köztük minőségirányítási rendszer belső auditori és biostatisztikai képzésen is.

Dolmányi Fanni

Termékfejlesztő, kutató 

Egészségfejlesztő és okleveles táplálkozástudományi szakember. Egyetemi évei alatt kiemelt figyelmet fordított a sport és a hozzá kapcsolódó táplálkozási szokások tanulmányozására.

Tóth Rita 

személyi asszisztens

Kereskedelmi logisztikai menedzser, szakmai tudását kkv-knál és multinacionális cégeknél is kamatoztatta. Számos területen kipróbálta magát az értékesítéstől a weboldal üzemeltetésén keresztül az üzlettámogató területekig.