IMG_9407_vagott_kerek

Dr. Némedi Erzsébet

ügyvezető igazgató, tulajdonos

Az Expedit Nodum Kft igazgatója, valamint a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ innovációs igazgatója a közelmúltig, majd a NAIK pályázati csoport vezetője. Kutatási tapasztalat: biotechnológus és táplálkozástudományi szakember, in-vitro emésztési modellek és a humánklinikai kísérletek szakértője. Több éves tapasztalata van klinikai kutatási monitorként, gyógyszeripari cégek és CRO-k projekt managereként, majd élelmiszer alapú klinikai vizsgálatok szakértőjeként.

unspecified

Dr. habil Kiss Attila

kutatási igazgató

Kutató vegyész és angol-magyar szakfordító (1996). A Kaposvári Egyetem Élelmiszer-tudományi Innovációs Központ intézetigazgatója. Korábban felső vezetőként tevékenykedett a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetében, az Eszterházy Károly Főiskola Egerfood Regionális Tudásközpontjában, Élelmiszer-tudományi Intézetében és az Integrált Természettudományos Kutató és Szolgáltató Centrumában.

Prof. Dr. Gachalyi Béla

vizsgálatvezető, orvos

Klinikai farmakológiai (1980) és belgyógyász professzor (1974), rendelkezik gerontológiai szakvizsgával (2000), PhD végzettségét 1979-ben, a tudományok doktora címet 1989-be szerezte meg; klinikai vizsgálatok szakembere. Több klinikai tanulmány, valamint különböző gyógyszerek humán klinikai kísérleti protokolljának szerzője. Az I. fázisú humánklinikai vizsgálatok megalapítója Magyarországon, a fázis I. kritériumok és azok lebonyolítási ajánlásainak kidolgozója.

sdr

Dr. Nemes József

vizsgálatvezető, orvos

Klinikai farmakológus szakorvos (2007), klinikai laboratóriumi vizsgálatok specializációval rendelkezik (1998), valamint a vezető gyógyszeripari konszernek szakértője volt több évig (TEVA Gyógyszergyár Zrt., Richter Gedeon Rt.), továbbá klinikai kutatást szervező cégek szakembere jelenleg is. Vezetett klinikai vizsgálatok: neurológia/MS (III. fázis), onkológia/hematológia őssejt transzplantáció (II. fázis)-génterápia (II-as fázis) , neurológia/MRSA (II. fázis)…

38831592_1893567600729957_5049318622971822080_n

Vonyó Viola

termékfejlesztő, kutató

Okleveles élelmiszermérnök (2016), diplomás élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (2018). Több éve foglalkozik a funkcionális élelmiszerekhez kapcsolódó projektekkel. Alapképzése során a funkcionális élelmiszerek piaci helyzetét, fogyasztói megítélését térképezte fel.  Az élelmiszerkereskedelem, marketing területek mellett a tartósítóipari technológiák és minőségügy főmodult végezte el.  Szakmai programok keretein belül részt vett…

Szarka Veronika

termékfejlesztő, kutató

Kertészmérnök és okleveles élelmiszermérnök, termékfejlesztési szakiránnyal. Több éves kutatásainak főbb tárgyát a Stevia rebaudiana Bertoni növény képezte, melyet mind kertészeti aspektusból, mind pedig funkcionális növényként, élelmiszerként is tanulmányozott. A témájával az országos tudományos diákköri konferencián II. helyezést ért el. Képzése mellett több szakmai tanfolyamon részt vett , köztük minőségirányítási rendszer belső auditori és biostatisztikai képzésen is.

krisztina

Balogh-Tóth Krisztina Tímea

dietetikus, táplálkozástudományi szakértő

Regisztrált dietetikus (2014) és okleveles táplálkozástudományi szakember (2016). Kiemelt klinikai dietetikai területei közé tartoznak a szénhidrát- és lipid anyagcsere zavarok, élelmiszer allergiák, nutrigenomika, -genetika, obezitológia és a sporttáplálkozás. Tapasztalt diétás étrend tervezésben és közétkeztetésben. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) gyakornokaként/munkatársaként koordinált egy nemzeti…

Lengyel Virág Diána

marketing asszisztens gyakornok

Szakmáját tekintve, Divat és stílustervező illetve, Dekor Festő.  Első szakmáját, a Dekor Festőt 2018-ban szerezte meg, rá következő évben a Divat és Stílustervezőt. Tanulmányi évei alatt, rengeteg tervezési és kivitelezési folyamatot követett végig és készített el.