Az Expedit Nodum törekszik arra, hogy az élelmiszer-termékek fejlesztéséhez és a humánklinikai vizsgálatok elvégzéséhez is olyan szakértői gárdát állítson össze, akik segítségével a gyártók a legmodernebb és leghatékonyabb megoldásokkal végezhessék a munkájukat.

Ennek a szemléletnek megfelelően kötöttünk a közelmúltban a Teuton Tech-el kölcsönös szakértői megállapodást, amelynek keretén belül Dr. Manek Enikőt az Expedit Nodum szakértői között üdvözölhetjük. A kölcsönösség elve mentén Dr. Némedi Erzsébet, az Expedit Nodum tulajdonosa a Teuton Tech szakértői csapatát is erősíti. 

Dr. Manek Enikő alkalmazott környezetkutató, anyagkutató és kémikus. A mikro- és nanokapszulázási technikák, a nagy áteresztőképességű formulázási módszerek, a kapszulázó reaktor és platform technológia dizájn, valamint a folyamatos áramlású mikrofluidikus gyártási megközelítések szakértője. Enikő a tapasztalatát az EU és az Egyesült Államok különböző nanoformulált gyógyszerek, agrokémiai termékek és kozmetikumok fejlesztésére és forgalmazására szakosodott vállalatainál szerezte. 

Enikőről további fontos információkat olvashatsz IDE kattintva.

A kölcsönös együttműködéssel mindkettőnk számára kiszélesítjük azt a kört, amiben a partnereink segítségére lehetünk. Így olyan szakértők dolgoznak együtt, akik otthon vannak a különböző speciális megoldásokban. Együtt pedig olyan utat tudunk mutatni az élelmiszergyártóknak és fejlesztőknek, amelyen járva a legmodernebb technológiával készített termékekkel arathatják le a sikereket.

A Teuton Techről és benne Dr. Némedi Erzsébet szakértői szerepéről részletesebb információkat találsz ITT