A szakmai rendezvények szerves részét képezik az Expedit Nodum életének. Hisszük, hogy a kapcsolatépítés, a megfelelő networking alapját képezheti egy vállalkozás sikeres működésének.

A kapcsolatépítés mellett azonban vannak olyan szempontjaink, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül.

  • Létünk alapja, hogy az iparági trendekkel mindig pontosan tisztában legyünk. Így tudunk naprakész, valid információkat adni azoknak a gyártóknak, termékfejlesztőknek, akik hozzánk fordulnak tanácsért. A vállalkozás mozgatórugója az ügyfél, a partner, akikkel nap, mint nap együtt dolgozunk. Minden alkalmat megragadunk, hogy személyesen találkozzunk jelenlegi és leendő ügyfeleinkkel, mert biztosak vagyunk abban, hogy minden találkozás fontos sarokköve a közös munkánknak. Vállalkozást, céget építeni nem egyszerű, bármely életszakaszban van is a cégünk, így ezeken a szakmai rendezvényeken mi is inspirálódunk, kapcsolódunk, beszélgetünk a konkurenciával, stratégiai együttműködéseket kezdeményezünk velük.
  • Figyeljük az expo szervezők, rendezvény szervezők prioritásait, meghívottjait, mit látnak ők a világban érdeklődésre számot adó történésekről, azt hogyan reagálják le, mit tartanak fontosnak belőle.
  • És nem utolsó sorban tanulunk, tanulunk és tanulunk. Mindent és mindenkitől. Attól, aki vállalkozik, aki kiállít, aki kutató, aki sales-es, de sokszor attól is, aki a rendezvény büféjében a cateringért felelős. Igen, lehet tőle is ihletődni, hiszen az ő szakmáját ő látja át, ő ismeri minden csínját bínját.
  • Végül pedig, nyitottak vagyunk mindenre és mindenkire, rengeteget beszélgetünk. Arról is, amihez értünk és arról is, amihez nem. Meglepődnétek, hogy mennyi fejlesztés, új munka köszönhető kizárólag a nyitottságunknak.

Az elmúlt időszak igazán gazdag volt eseményekben.

  • Business Days, Trade magazin legnagyobb FMCG konferenciája : Az Expedit Nodum, mint kutatási szolgáltatást nyújtó cég már 2 éve jelen van ezen a rendezvényen. Dr Némedi Erzsébet igazgatónk az idei évben is részt vett az előadásokon, networking eseményeken és képviselte azt a területet, amely kissé még hiányzik a lefedett tematikák közül. Részletes beszámolónkért kattints a weboldalunkra: [https://expeditnodum.com/business-days-2020/]
  • Lidl Akadémia Plusz, Húsipari nap : A Lidl megújult beszállítói edukációs programjának első állomásán a húst és húskészítményeket előállító, gyártó cégek képviselőinek lehetőségük volt hasznos előadásokat hallgatni olyan szakértőktől, akik ezt a területet más-más szemüvegen keresztül látják, továbbá négyszemközt is egyeztetni az őket érdeklő kérdésekről a Lidl beszerzési munkatársaival és a rendezvényen előadó szakemberekkel. Ügyvezető igazgatónk, Dr. Némedi Erzsébet előadóként a húsipari trendekről és innovációkról beszélt a közönségnek és alkalma nyílt egyeztetni több érdeklődő gyártóval is. Részletes beszámoló: [https://expeditnodum.com/lidl-akademia-plusz-hus-es-huskeszitmenyek/]
  • UK-Central Europe Business Summit : Az Expedit Nodum kiállítóként és szponzorként is részt vett a Hotel Vision Budapestben megrendezett eseményen. A két nap különlegessége az volt, hogy a konferencia az online lehetőségeknek köszönhetően néhány pillanat alatt nemzetközivé vált, hiszen a budapesti résztvevők online nézték az angol iparkamara elnökenek vélemenyét a magyar cégek piacralépési lehetőségeiről, a kerekasztal beszélgetéseket a befektetési, tőke és adózási környezetről, végül pedig Geoff Hudson-Searle: „Céltudatos beszélgetések” könyvbemutatóját. Értékes kapcsolatokkal és különleges, színvonalas élményekkel zártuk a két napot.
  • Táplálkozásmarketing konferencia (online), kerekasztal : Az innovációs trendek mindig is érdeklődésünk és munkánk központi elemei voltak. A kerekasztal beszélgetésben Dr. Némedi Erzsébet a innovációs trendek felelőseként vett részt, ahol a világban zajló, számottevő trendesemények kerültek szóba.
  • Nemzetstratégiai Kutató Intézet, kender együttműködési stratégia és oktató anyag elkészítése műhelymunka INTERREG pályázat keretein belül: „Feldolgozóipari, foglalkoztatási tudásmegosztási program“ – Kenderben a jövő című projekt részeként képzési program- és tananyagfejlesztéshez kapcsolódó műhelymunkára kerül sor a Nemzetstratégiai Kutatóintézet szervezésében. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy ügyvezető igazgatónkat szakértőként kérték fel az élelmiszeripar, kozmetika ipar és részben egészségipar szakágak képviseletére a műhelymunkában.
  • WE Lead Food Program: Több száz nemzetközi női cégvezető és kutató közös erővel képvisel egy célt: innováció, fenntarthatóság és a női részvétel erősítése az élelmiszeriparban, motiválva a női vezetők által alapított iparági cégek létrehozását. Nagy büszkeségünk, hogy sok ezer jelentkező közül ügyvezető igazgatónk palyamunkája nyerte meg a zsűri tetszését, így egyetlen magyarként, Magyarország színeiben vehetett részt ezen az eseményen, ami októberben és novemberben zajlott és nagyon intenzív vállalkozásfejlesztési tudást adott a jővőbeli koncepcióink, terveink felépítéséhez.

Figyeljétek beszámolóinkat a rendezvényekről, mert minden olyan gondolatot igyekszünk Veletek is megosztani, amely a munkátok során segítségetekre lehet.