Ez a hibrid rendezvény egy tökéletes lehetőség volt 2020-ban az innovatív, terjeszkedést tervező cégek nemzetközi kapcsolatainak megerősítésére.

„Én hiszek abban, hogy a kapcsolatok azok amik meghatározzák a jövőnket, az életünket és a cégünk útját!” – ahogyan ügyvezető igazgatón fogalmazott.

Azok a cégvezetők akik a  Covid19 okozta lehetetlen gazdasági környezetben az előre menekülést, az építkezést, a tanuláson át vezető fejlődést, a rugalmas attitűdöt választották, nagy eséllyel győztesként kerülhetnek ki ebből a csatából. Jó hír ,hogy a külföldi piacokra törekvő cégek 45-%-a nem adta fel a küzdelmet, még a válság sem tántorította el őket hogy rajta maradjon a fókuszuk a nemzetközi megjelenésen, új piacok hódításán.

A Vision Hotelben megjelent vendégek, valamint az online térben bejelentkező nemzetközi szakértők hasznos tudásanyagot osztottak meg egymással. Londonból, Szingapúrból, Prágából, Mumbai-ból becsatlakozó előadóktól a globális piacra lépés lehetőségeiről, külföldi tőkebevonásról, monetáris és adózási kérdésekről esett szó. A 4. ipari forradalom egy ideje a látókörünkbe került, az üzleti vezetőknek más környezetben kell eligazodniuk, és más objektíven kell látniuk a globális gazdaságot, a változás felgyorsul, nem csak ideiglenesen. Egy bölcs mondás szerint a változás állandó, ami a jövőnkben erősebben megmutatkozik majd.

Az Expedit Nodum Kft. szponzorként és kiállítóként vett részt ezen az eseményen. Ügyvezető igazgatónknak, Dr. Némedi Erzsébetnek és Dr. habil Kiss Attila kutatási igazgatónknak lehetősége nyílt a kapcsolat építésre és a cégünk nemzetközi céljainak ismertetésére.

Innovatív cégek mutatkozhattak be és indulhattak el angol piaci térhódítasukra.

Válság idején a bizalom a legfontosabb

Válságot hozott számunkra ez az év. Ahhoz, hogy tudjuk, hogy mekkorát, még várnunk kell, hiszen még mindez kibontakozóban van. Ezért nagyon fontos, talán soha nem látott módon jelentőséget nyert a bizalom az üzleti életben is.

Bizalom = Átláthatóság + Kapcsolat + Tapasztalat + Cél

Bizalom csakis kapcsolatok építésével és őszinte beszélgetésekkel érhető el. A Summit-on élőben és online is zajlott a kapcsolatépítés, cél volt, hogy megalkossuk együtt a Budapest-London „bizalom-hidat”. Ebben a londoni üzleti élet vezetői és befektetői voltak a segítségünkre.

Miért volt érdemes eljönni?

A szokásos kapcsolatépítési eseményeken túl a rendezvényt színezte és a bizalmat erősített az előestén megrendezett golfklub esemény, ahol ennek a fantasztikus sportnak a gyakorlására is lehetőség nyílt. Továbbá nagy sikert aratott Geoff Hudson-Searle  „Purposeful Discussions” című üzleti könyvének bemutatása a szerző által és a nemzetközi ismeretségnek örvendő Navona Fashion megálmodójának és tulajdonosának, Megla Rózsának lehengerlően fantasztikus divatbemutatója. A kollekció némi kis innovációval fűszerezve, profi modellek és cégvezető üzletasszonyok bemutatásában vonult fel a kifutón.